FAQ

Frequently Asked Questions (FAQ)

 

- Wat kan ik in de Casebottle A5 doen?

Deze fles is ontworpen om uitsluitend niet-bruisend water in te vervoeren. Het is dus niet de bedoeling om alcohol, sappen of koolzuurhoudende dranken erin te doen, omdat dit het materiaal kan aantasten (op lange termijn).

 

- Lekt de dop van de Casebottle A5?

Nee. De Casebottle A5 beschikt over een speciaal ontwikkelde dop met een rubber plaatje aan de binnenkant waardoor we u kunnen beloven dat de dop niet zal gaan lekken. Wel adviseren we te allen tijde de fles rechtop te houden.

 

- Zit er garantie op de Casebottle A5?

Ja, er zit 1 jaar fabrieksgarantie op. Mochten er problemen zijn adviseren wij u om in onze policy te kijken wat voor stappen u kunt ondernemen om tot een oplossing te komen. Ook kunt u altijd contact opnemen met ons.

 

- Is de Casebottle A5 niet enorm groot?

Nee. De fles is ongeveer even groot als een A5-vel, vandaar het A5 beeldmerk in de naam. Casebottle is daarom ruimtebesparend en makkelijk mee te nemen in elke tas.

 

- Krast de Casebottle A5?

Ja, dit komt omdat het een gebruiksvoorwerp is. Wel gaat het hier over minimale gebruikersbeschadigingen. Net als alle andere gebruiksvoorwerpen (telefoon, auto, laptop) kan schade zoals krasjes niet uitgesloten worden, vooral als de fles dagelijks gebruikt wordt.

 

- Kan de Casebottle A5 meegenomen worden in mijn tas naast mijn waardevolle spullen? (laptop, tablet etc.)

Ja. De Casebottle A5 heeft een dop die niet lekt en kan daarom prima in je tas naast je laptop liggen. Er kan niet uitgesloten worden dat de Casebottle krassen kan veroorzaken op uw spullen en andersom. 

 

- Ligt de Casebottle A5 fijn in de hand?

Ja. Vanwege de smalle vorm (3,2cm) heeft de fles een prettige en stevige greep. Hij is makkelijk mee te nemen en zal ook niet uit je handen glijden.

 

- Breekt de Casebottle A5 snel?

Nee. De Casebottle A5 is gemaakt van AS kunststof wat een sterk materiaal is. Hierdoor kan de fles een hoop hebben. Ondanks dat de fles tegen een klap of val kan is het niet de bedoeling om te gooien met een Casebottle, want net als bij een telefoon is er dan ook een kans dat er iets kapot gaat of barst. Ook koolzuurhoudende dranken kunnen ervoor zorgen dat Casebottle gaat barsten vanwege de hoge druk in de fles. Casebottle is gevoelig voor vallen op een harde ondergrond.

 

- Kan de Casebottle A5 in de vaatwasser?

Nee. De Casebottle A5 heeft een kleine drinkhals waardoor een vaatwasser niet de binnenkant kan reinigen. Daarnaast kan door de hitte het logo van de fles beschadigen. Wij adviseren u daarom om de fles met warm water & zeep of schoonmaakazijn te wassen onder de kraan. Daarnaast kan de fles een maximale temperatuur van 50 graden Celcius aan.