Ons verhaal

Case is begonnen in 2018 toen Hazem, geen fles kwijt kon in zijn aktetas. Dit resulteerde in het elke dag opnieuw kopen van een plastic flesje. Naast dat het veel geld kostte op lange termijn, was het verre van milieubewust en simpelweg onhandig.

Dit probleem moet opgelost worden, wetende dat er meer personen hetzelfde probleem hadden. De oplossing was een anders vormgegeven waterfles op de markt aanbieden, een die wel ideaal in zijn aktetas zou passen en het kopen van single-use plastic flessen zou verminderen. Zodoende werd Casebottle geïntroduceerd.

 

 

Casebottle draagt bij aan het verminderen van single-use plastic en lost het probleem op dat flessen niet in tassen passen.

De oorspronkelijke Casebottle had het formaat van een A’5-vel, wat de ‘A5’ in het logo verklaard. Na een halfjaar zich gericht te hebben op consumenten, viel op dat er ook veel behoefte was vanuit B2B; met gepersonaliseerde flessen als goodie en relatiegeschenk.

Vervolgens besloot Casebottle om verder te gaan als Case; een overkoepelend merk waar de fles onderdeel van is. Het merk Case identificeert zich niet met één product, maar met een gevoel. Een gevoel wat de levensstijl van de ondernemers van 2019, digital nomads en avonturiers weergeeft.

(Hazem met de 1e Casebottle A5)

Reis mee op ons avontuur en word onderdeel van Case.

-Oprichter van Case

 

Check hier onze Instagram www.instagram.com/casebottle/